Gram ' s Irish Stew

Gram ' s Irish Stew
Gram ' s Irish Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi servește 10 și costă $1.91 pe portie. O porție conține 482 calorii, 56G de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de bulion de vită, carne de tocană de vită, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este remarcabil. Încercați Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză cu sifon {Crock Pot}, și Tocană Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați carnea de vită în ulei și condimentați cu salvie; gatiti carnea de vita pana se rumeneste pe toate partile; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Așezați carnea de vită, cartofii, morcovii, ciupercile, ceapa, semințele de țelină, sosul Worcestershire, piperul și bulionul de vită într-un aragaz lent; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Bouillon De VităBouillon De Vită
Semințe De țelinăSemințe De țelină
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Se toarnă suficientă apă peste amestec pentru a acoperi. Setați aragazul lent la înălțime și acoperiți. Gatiti timp de 4 pana la 5 ore, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Bateți împreună amidonul de porumb și apa caldă într-un castron mic până se omogenizează; se amestecă prin tocană. Lăsați tocanita să gătească până se îngroașă, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Revista