Gogoși Umplute Cu Cremă De Vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile umplute cu cremă de vanilie. Această rețetă face 9 porții cu 652 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână grea, cremă de patiserie, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Gogoși Umplute Cu Cremă De Vanilie, Vanilie Crema Umplut Cabernet Ciocolată Caldă Bulgăre De Zăpadă Gogoși, și Gogoși De Ciocolată Umplute Cu Cremă.
Instrucțiuni
Într-un mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat, combinați drojdia și laptele. Se amestecă scurt, apoi se lasă să stea aproximativ 1 minut pentru a dizolva drojdia.
Adăugați făina, 1/3 cană (70 grame) de zahăr, sarea și ouăle și amestecați la viteză mică timp de aproximativ 1 minut, sau până când aluatul se unește. Apoi, încă la viteză mică, amestecați încă 2 până la 3 minute pentru a dezvolta aluatul în continuare. Acum, începeți să adăugați untul, câteva bucăți pe rând și continuați să amestecați timp de 5 până la 6 minute, sau până când untul este complet încorporat și aluatul este moale și coeziv.
Scoateți aluatul din vas, înfășurați bine în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 ore sau până la 15 ore.
Făinați ușor o foaie de copt. Pe o suprafață de lucru bine făinată, întindeți aluatul într-un pătrat de 12 inci de aproximativ 1/2 inch grosime. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 3 1/2 până la 4 inci, tăiați 9 gogoși. Aranjați-le pe foaia de copt pregătită, acoperiți-le cu folie de plastic și așezați-le într-un loc cald pentru a le dovedi timp de 2 până la 3 ore sau până când sunt aproximativ dublate în înălțime și se simt pufoase și perne.
Când sunteți gata de prăjit, tapetați o tavă sau o foaie de copt suficient de mare pentru a ține gogoșile cu prosoape de hârtie.
Se toarnă ulei la o adâncime de aproximativ 3 inci într-o cratiță mare și grea și se încălzește la foc mediu-mare până când este fierbinte. Pentru a testa uleiul, aruncați un vârf de făină. Dacă sfârâie la contact, uleiul este gata. (Ar trebui să fie 350 de grade dacă utilizați un termometru.) Lucrând în loturi, așezați gogoșile în uleiul încins, având grijă să nu le înghesuiți. Se prăjește pe prima parte timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc. Apoi întoarceți-le ușor și prăjiți încă 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc pe a doua parte. Folosind o lingură cu fante, transferați gogoșile în tava pregătită și lăsați-le să se răcească câteva minute sau până când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Așezați restul de 1 cană (200 grame) de zahăr într-un castron mic. Pe rând, aruncați gogoșile calde în zahăr pentru a acoperi uniform. Pe măsură ce fiecare gogoașă este acoperită, readuceți-o în tavă pentru a se răci complet. Acest lucru va dura 30 până la 40 de minute.
Pentru a face umplutura cu cremă de vanilie: în timp ce gogoșile se gătesc, bateți smântâna grea până când ține vârfuri rigide. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați-o în crema de patiserie. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Când gogoșile sunt complet răcite, faceți o gaură în partea laterală a fiecărei gogoși, distanțând-o echidistant între partea de sus și de jos. Montați o pungă de patiserie cu un vârf rotund mic și umpleți punga cu umplutura. Stropiți aproximativ 1/3 cană umplând în fiecare gogoașă.
Din făină: rețete spectaculoase din făina din Boston
Brutărie + Cafenea de Joanne Chang cu Christie Matheson. Text copyright 2010 de JoAnne Chang; fotografii Copyright 2010 de Keller + Keller. Publicat de Chronicle Books LLC.