Gogoși Glazurate Cu Ciocolată Ușor Coapte
Gogoși glazurate cu ciocolată ușor coapte este un fără gluten mâncare de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 167 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână glazură bogată și cremoasă de ciocolată, sare, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Glazurate Cu Ciocolată Bourbon La Cuptor, Mărturisirea # 103: sunt un copil la inimă ... mini gogoși coapte cu glazură de ciocolată, și Mini Gogoși Glazurate La Cuptor – 2 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează ușor 2 Tigăi pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, amestecul Bisquick, zahărul și sarea. Se amestecă laptele și ouăle.
Se amestecă până se combină bine. Umpleți fiecare ceașcă de gogoși cu trei sferturi.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când gogoșile revin la atingere. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet.
Între timp, într-un castron mic, amestecați glazura și apa cu lingura până se omogenizează. Înmuiați o parte a fiecărei gogoși în glazură.