Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoșile glazurate cu ciocolată Bourbon la cuptor. Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 184 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, glazură bogată și cremoasă de ciocolată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Gogoși Glazurate Cu Ciocolată Ușor Coapte, Mărturisirea # 103: sunt un copil la inimă ... mini gogoși coapte cu glazură de ciocolată, și Unt brun și gogoși glazurate cu arțar Bourbon.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează ușor 2 Tigăi pentru gogoși cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, amestecul Bisquick, zahărul și sarea. Se amestecă laptele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Pudră De Gelatină De Merișoare
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă până se combină bine. Umpleți fiecare ceașcă de gogoși cu trei sferturi.
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când gogoșile revin la atingere. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Salată De Rucola, Pentru Servire
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați glazura și bourbonul cu lingura până se omogenizează. Înmuiați o parte a fiecărei gogoși în glazură; top cu nonpareils.