Gogoși de vanilie la cuptor cu glazură de vanilie

Gogoși de vanilie coapte cu glazură de vanilie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 194 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte, amestec original, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gogoși de vanilie la cuptor cu glazură de vanilie, Gogoși de scorțișoară coapte cu glazură de vanilie, și Gogoși cu nuci de banane la cuptor cu glazură de vanilie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele gogoșilor cu lingura până se omogenizează. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1 lingură de lapte și 1/2 linguriță de vanilie cu biciul până se omogenizează.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură; decorați cu stropi.