Gogoși cu ciocolată la cuptor cu glazură de ciocolată

Gogoși cu ciocolată la cuptor cu glazură de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoși de ciocolată coapte cu glazură de ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 57 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, cacao de copt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar, Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de căpșuni, și Gogoși coapte fără ouă (gogoși) cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, zahăr granulat, nucșoară, 2/3 cană lapte, oul și 1 linguriță vanilie. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
VanilieVanilie
NucșoarăNucșoară
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
5
Între timp, în castron mic, se amestecă ingredientele glazura cu telul pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista