Gogoși cu ciocolată la cuptor cu glazură de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați gogoși de ciocolată coapte cu glazură de ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 57 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 9 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ou, cacao de copt, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de arțar, Gogoși de ciocolată la cuptor cu glazură de căpșuni, și Gogoși coapte fără ouă (gogoși) cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 buc. F. Se pulverizează mini tigaie pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, zahăr granulat, nucșoară, 2/3 cană lapte, oul și 1 linguriță vanilie. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Puneți aluatul în tigaie, folosind aproximativ 1 lingură pentru fiecare gogoașă.
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată.
Scoateți gogoșile din tigaie în raftul de răcire; se răcește 5 minute.
Între timp, în castron mic, se amestecă ingredientele glazura cu telul pana se omogenizeaza.
Înmuiați blaturile de gogoși în glazură.