Gogoși Confetti La Cuptor
Gogoși confetti coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazură de vanilie bogată și cremoasă, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confetti Cartofi Copți De Două Ori, Gogoși coapte Confetti cu glazură ușoară de ciocolată, și Gogoși La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează ușor 2 Tigăi pentru gogoși cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, amestecul Bisquick, zahărul și sarea. Se amestecă laptele și ouăle.
Se amestecă până se combină bine. Se amestecă în 3 linguri nonpareils. Umpleți fiecare ceașcă de gogoși cu trei sferturi.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când gogoșile revin la atingere. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet.
Între timp, într-un castron mic, amestecați glazura și apa caldă cu lingura până se omogenizează. Înmuiați o parte a fiecărei gogoși în glazură; deasupra cu 1/4 cană nonpareils.