Gogoși confetti coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 210 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați glazură de vanilie bogată și cremoasă, lapte, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confetti Cartofi Copți De Două Ori, Gogoși coapte Confetti cu glazură ușoară de ciocolată, și Gogoși La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează ușor 2 Tigăi pentru gogoși cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, amestecul Bisquick, zahărul și sarea. Se amestecă laptele și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Felii De Bomboane De Portocale Tocate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă până se combină bine. Se amestecă în 3 linguri nonpareils. Umpleți fiecare ceașcă de gogoși cu trei sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils
4
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când gogoșile revin la atingere. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, într-un castron mic, amestecați glazura și apa caldă cu lingura până se omogenizează. Înmuiați o parte a fiecărei gogoși în glazură; deasupra cu 1/4 cană nonpareils.