Gogoși condimentate cu Cardamom, cafea și portocale
Gogoși condimentate cu Cardamom, cafea și portocale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 1128 calorii, 5g de proteine, și 110g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, extract de portocale, cardamom pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Cafea de desert portocaliu-Cardamom cu rom, Tort de cafea cu afine cu portocale și Cardamom, și Cardamom-Pâine De Tort Cu Cafea Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a planifica servirea gogoșilor, amestecați 2 1/4 lingurițe de drojdie cu apă caldă. Când drojdia începe să baloneze, adăugați 2 căni de făină, amestec de drojdie, caradmom, extract de portocale și pudră de cafea în vasul unui mixer mare în picioare prevăzut cu atașamentul cârligului pentru aluat. se amestecă la foc mic până se încorporează bine, aproximativ 5 minute. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
A doua zi, amestecați restul de 2 1/4 lingurițe de drojdie cu lapte cald.
Așezați restul de 2 căni de făină, sare și zahăr într-un bol mare de amestecare. Când drojdia începe să baloneze, adăugați amestecul de drojdie, gălbenușurile de ou și untul topit la ingredientele uscate, amestecând până se încorporează.
Lăsați amestecul să se odihnească timp de 1 oră la temperatura camerei.
Combinați cele două aluaturi într-un mixer în picioare, folosind atașamentul cârligului pentru aluat, până când sunt complet încorporate, aproximativ 5-10 minute la viteză mică.
Combinați coaja și zahărul într-un robot de bucătărie și procesați până când coaja nuanțează zahărul de o culoare portocalie PAL.
Preîncălziți 2 litri de ulei la 325 de grade în cuptorul olandez sau wok.
Rulați aluatul la grosimea de 3/4 inch și tăiați-l în runde sau Os aproximativ 2 inci. Acoperiți gogoșile cu un prosop umed și lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute la frigider. Descoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald. Se prăjește până devine auriu, răsturnând o dată, aproximativ 6 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Presărați zahărul portocaliu peste gogoșile calde și serviți.