Gnocchi de spanac Talluto
Gnocchi spanac Talluto ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 187 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi De Spanac (Gnocchi Verdi), Spanac Gnocchi, și Spanac Gnocchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ricotta, spanacul, ouăle, sarea, piperul și nucșoara într-un bol și amestecați bine.
Adăugați 1 1/4 căni de făină în castron și amestecați. Restul de 1/4 cană de făină trebuie utilizat numai dacă aluatul este prea lipicios.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată.
Împărțiți aluatul în bucăți funcționale.
Cu mâinile, rotiți bucățile de aluat în cilindri lungi de aproximativ 3/4 de centimetru în diametru.
Tăiați cilindrii în bucăți de 1 inch. Faceți o depresiune în fiecare gnocchi pentru a forma.
Într-o oală mare cu 6 până la 8 litri de apă clocotită sărată, adăugați gnocchi și amestecați cu grijă pentru a preveni lipirea.
Pe măsură ce gnocchi încep să gătească, vor pluti la suprafață. Gatiti aproximativ 1 minut mai mult.
Îndepărtați gnocchiul cu lingura sau strecurătoarea.
Adăugați o tigaie cu sosul sau untul preferat.
Adăugați alegerea dvs. de brânză rasă și serviți.