Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie

Gnocchi Cu Unt Brun Și Salvie
Gnocchi cu unt brun și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 740 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,71 USD pe porție. Un amestec de parmezan, bulion de pui, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gnocchi cu unt brun și salvie, Gnocchi cu unt brun și salvie, și Gnocchi de cartofi cu sos de unt brun de salvie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Gnocchi. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Brancaia Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Revista