Glisoare pentru tort de Crab cu cremă de caper de mărar

Glisoare pentru tort de Crab cu cremă de caper de mărar
Crab tort Sliders cu crema de mărar-Caper ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 207 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână biscuiți de sare, piper, cremă de caper de mărar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare pentru tort de Crab cu sos de iaurt-mărar, Prăjituri De Crab Din Maryland Cu Sos Cremos De Caper-Mărar, și Cremă De Caper De Mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți 30 de minute.
2
Formați amestecul de crab răcit în 12 torturi (aproximativ 1/3 cană fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Așezați pesmetul într-un vas puțin adânc; dragați ambele părți ale chiftelelor în pesmet. Prajiti prajiturile in ulei incins, in loturi, in tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Așezați 1 tort de crab pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare cu rucola și o păpușă de cremă de caper de mărar. Acoperiți cu jumătăți superioare de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
CremăCremă
RolaRola
CrabiCrabi
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista