Glisiere de vită umplute cu nuci și Gorgonzola
Glisoarele de vită umplute cu nuci și Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Gorgonzola-și mușchi de vită umplute cu ciuperci cu sos Merlot, Gorgonzola-filet de vită umplut cu sos de vin de Port, și Gorgonzola - burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță grea la foc mediu și sotati slănina până când este gătită, dar nu crocantă.
Adăugați șobolani și gătiți până la translucid.
Adăugați ciupercile și continuați să gătiți până când apa se evaporă, aproximativ 5 minute.
Transferați amestecul într-un vas mare de amestecare și lăsați să se răcească.
Adăugați sare, piper, sos Worcestershire și ou în amestec.
Adăugați carnea de vită și amestecați ușor cu mâna până când toate ingredientele sunt încorporate, fără a amesteca prea mult.
Împărțiți amestecul în 16 porții egale. Forma în chiftele groase, aproximativ 1-1 / 2 inch grosime și 2-1 / 2 inch în diametru, tucking o bucată de brânză și 2 jumatati de nuc în centrul de fiecare patty.
Grătați prăjiturile la foc mediu-mare până când sunt fierte la coacerea preferată.
Serviți în rulouri mici de cină sau între felii de baghetă cu condimente dorite.