Glazură Regală Lucioasă

Glazură Regală Lucioasă
Glazura regală lucioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 147 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de extract de migdale, zahăr de cofetărie, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Glazură De Ciocolată Lucioasă, Glazură Regală, și Glazură Regală pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați apa caldă, siropul de porumb și extractul de migdale împreună într-un castron mic până când siropul de porumb și extractul s-au dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați zahărul cofetarilor într-un castron separat și adăugați ingrediente lichide. Bateți cu un mixer electric la viteză mică până când glazura regală este netedă. A se păstra într-un recipient cu capac până la o săptămână; amestecați bine înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista