Glazură De Ciocolată-Marshmallow

Glazură De Ciocolată-Marshmallow
Glazura de ciocolată-Marshmallow ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1472 calorii, 10g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți lapte evaporat, extract de vanillan, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, și Cupe de ciocolată umplute cu Mousse de ciocolată cu lapte S ' more cu glazură de Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Topiți primele 4 ingrediente într-o cratiță de 2 litri la foc mediu-mic, amestecând 5 minute sau până când amestecul este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de ciocolată într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați vasul într-un castron mai mare umplut cu gheață și apă. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică cu un mixer electric. Creșteți viteza la mediu-mare și bateți 5 minute sau până când glazura este rece, groasă și răspândită. Se amestecă 1 lingură de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista