Glazură De Ciocolată I

Glazură De Ciocolată I
Glazură de ciocolată s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 196 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de unt, sirop de porumb, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată! Ciocolată! Ciocolată! Tort Bundt Cu Glazură De Ciocolată, Tort de ciocolată cu melasă de ciocolată cu glazură de cremă irlandeză Baileys, și Tort de ciocolată Fudge cu glazură de unt de vanilie și glazură de Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cazan dublu, topiți împreună untul, ciocolata și siropul. Alternativ, puteți topi ciocolata în cuptorul cu microunde și apoi amestecați celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Se toarnă glazura cât este încă caldă peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista