Glazură De Ciocolată Franceză

Glazură De Ciocolată Franceză
Glazura de ciocolată franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 287 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați unt, batoane de ciocolată semidulce, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Crullers francezi cu glazură de zahăr Bourbon, Tort de iaurt francez portocaliu cu glazură de marmeladă, și Plăcintă cu dovleac orez Krispies cu glazură de pâine prăjită franceză.

Instrucțiuni

1
Ciocolată cu microunde și frișcă într-un castron de 2 litri pentru microunde la mediu (50% putere) timp de 3 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Bateți în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Se lasă să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, 30 de minute sau până se îngroașă ușor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista