Glazură De Brânză Cremă
Glazura de brânză cremă este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian glazură. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 3G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, extract de vanillan, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Glazură Cu Cremă De Unt De Vanilie Și Glazură Cu Brânză Cremă De Căpșuni, Rulouri De Scorțișoară Cu Smântână, Cu Glazură De Brânză Cremă De Portocale, și Cupcakes cu smântână de migdale albe cu glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente în vasul unui mixer electric cu suport electric și bateți la viteză medie folosind accesoriul cu palete până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră, bătând la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți la viteză medie-mare 3 minute sau până când este ușor și pufos.