Glazură Cu Latte De Vanilie

Glazură Cu Latte De Vanilie
Glazura cu latte de vanilie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă servește 8 și costă 16 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați untul, zahărul cofetarilor, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării Creole. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Tort Chai Latte condimentat amestecați fursecurile cu glazură de cremă de vanilie, Vanilla Latte, și Lapte De Soia Cu Vanilie Cu Gheață.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, untul și extractul de vanilie împreună într-un mixer până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
2
Adăugați jumătate și jumătate; bate până când glazura este pufoasă. Se amestecă cafeaua până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
CafeaCafea

Echipamente

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este D ' Alfonso-Curran Albarino. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
D ' Alfonso-Curran Albarino
D ' Alfonso-Curran Albarino
Notele palatului sunt curate și expresive, acest soi alb spaniol prezintă pere coapte, pepene galben și caprifoi cu indicii de marțipan și scorțișoară. Frumos structurat, cu o textură bogată și un tanin ferm, acest Albari este perfect echilibrat, deși finisajul său lung și clar. Combinați cu stridii, crab proaspăt sau creveți, scoici aburite, pește la grătar, salată de sfeclă și burrata, risotto, sushi și ceviche.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista