Glazură Cu Aromă De Rom

Glazură Cu Aromă De Rom
Nevoie de o glazură fără gluten și vegetariană? Glazura cu aromă de rom ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 189 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de rom, zahăr de cofetari, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Fursecuri de dovleac cu glazură cu aromă de rom, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Cuburi De Gheață Aromate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și laptele la foc mic. Când se topește se îndepărtează de la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
2
Se amestecă zahărul și extractul de rom în amestecul de unt și lapte. Folosiți apă fierbinte pentru a subția glazura până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
UntUnt
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
ApăApă
LapteLapte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista