Glazura de cafea

Glazura de cafea
Coffee Frosting este o băutură care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 761 de calorii, 2 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de pudră de cacao, zahăr de cofetarie, granule de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 12%. Încercați cupcakes cu cafea cu ciocolată cu glazură de unt de cafea, cupcakes cu cafea cu ciocolată cu glazură de cafea și cupcakes cu cafea cu ciocolată cu glazură de cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună; cafea instantă sau resturi de cafea, lapte, pudră de cacao, unt sau margarină, extract de vanilie și zahăr de cofetarie până când capătă consistență. Face mai mult decât suficient pentru a îngheța un tort cu foaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata1/8 Lingurita De Nucsoara Proaspat Rasa Sau Nucsoara Obisnuita Macinata
2 Cutii (3,5 Uncii) De Fursecuri Cu Napolitană Crocante Cu Unt (recomandat: Jules Destrooper)2 Cutii (3,5 Uncii) De Fursecuri Cu Napolitană Crocante Cu Unt (recomandat: Jules Destrooper)
Cafea InstantCafea Instant
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Brânză De Capră Simplă Fermă, Mărunțită Gros, La Frigider Până Este Gata De UtilizareBrânză De Capră Simplă Fermă, Mărunțită Gros, La Frigider Până Este Gata De Utilizare
Palma PlinăPalma Plină
1 Cană De Kiwi Decojit Felii1 Cană De Kiwi Decojit Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista