Glazura Cu Smantana De Ciocolata

Glazura Cu Smantana De Ciocolata
Glazura cu smântână cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de glazură. Această rețetă face 4 porții cu 1468 calorii, 13g de proteine, și 110g de grăsime fiecare. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată cu lapte de calitate fină, vanilie, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Glazură De Ciocolată Cu Smântână, Tort cu strat de ciocolată cu glazură de smântână de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort de maioneză de ciocolată cu glazură de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolatele într-un cazan dublu sau într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță cu apă clocotită, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Scoateți vasul de pe foc, apoi amestecați în smântână și vanilie. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional (glazura va deveni suficient de groasă pentru a se răspândi). Trebuie să lucrați rapid și să răspândiți glazura înainte de a deveni prea groasă. (Dacă glazura devine rigidă, reîncălziți peste apă fierbinte, apoi răciți și încercați din nou.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista