Gingered suc de fructe de iarnă-și-rădăcină de legume Supa
Gingered suc de fructe de iarnă-și-rădăcină de legume supa ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 11 și costă 84 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Verdeață și supă de iarnă cu legume rădăcinoase, Supă De Legume Rădăcină De Iarnă Prăjită, și Supă de legume de iarnă cu dovlecei de Butternut și conopidă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu.
Adaugati ceapa si urmatoarele 8 ingrediente (ceapa prin ardei rosu); sotati 2 minute. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă.
Adăugați dovlecelul, cartoful dulce, păstârnacul și bulionul. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute sau până se înmoaie.
Așezați o treime din amestecul de legume într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de legume purificate într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas. Întoarceți amestecul pur în tigaie; amestecați laptele. Gatiti la foc mic 5 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand ocazional.