Gheață Espresso cu cremă de anason
Gheața Espresso cu cremă de anason ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 153 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână granule espresso instant, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas de copt de 8 inci, amestecând până când zahărul și espresso se dizolvă. Acoperiți și congelați timp de 45 de minute. Amestecați amestecul espresso cu o furculiță la fiecare 45 de minute până când este complet înghețat (aproximativ 4 ore).
Scoateți amestecul espresso din congelator; răzuiește amestecul cu o furculiță până devine pufos.
Combinați înghețata, toppingul bătut și lichiorul.
Se servește peste gheață espresso.