Gheare de crab de piatră cu sos picant de portocale-hrean
Gheare de crab de piatră cu sos de portocale-hrean Zesty este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 5 porții. O porție conține 205 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Un amestec de gheare de crab de piatră, maioneză, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Gheare De Crab De Piatră Răcite Cu Sos De Muștar, Gheare de crab de piatră cu sos de muștar, și Gheare de Crab în sos de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.