Germană Plăcintă Cu Ciocolată Dulce

Germană Plăcintă Cu Ciocolată Dulce
Germană plăcintă cu ciocolată dulce necesită în jurul valorii de 5 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 1200 calorii, 12g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,97 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, ciocolată germană de bar, crustă de cracker graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare includ Tortul de ciocolată dulce al germanului, Plăcintă Cu Ciocolată Dulce Germană Congelată, și Dublu German ' S dulce placinta cu ciocolata.

Instrucțiuni

1
Ciocolată cu microunde și 2 linguri de lapte într-un castron mare pentru microunde, la 1 1/2 până la 2 minute sau până când ciocolata este aproape topită, amestecând la jumătatea timpului de încălzire. Se amestecă până se topește ciocolata și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Bateți crema de brânză, zahărul și laptele rămas cu sârmă până se omogenizează. La frigider 10 minute. Îndoiți ușor în 3 1/2 căni din toppingul biciuit până când nu rămân dungi. Lingură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Înghețați plăcinta 4 ore. Înainte de a tăia plăcintă, lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
4
Se servește cu restul de topping bătut. Păstrați plăcinta în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista