Gemelli cu fasole verde și galbenă proaspătă
Gemelli cu fasole verde și galbenă proaspătă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați oțet de tarhon, roșii cherry, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Gemelli cu fasole verde, fistic și vinetă de lămâie-cimbru, Fasole verde și galbenă cu ciuperci sălbatice, și Fasole verde cu unt galben-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand fasole verde si galbena pentru ultimele 5 minute de timp de gatit; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Într-un castron mare, amestecați pastele, fasolea și roșiile.
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul și sarea cu sârmă până se amestecă bine; se amestecă în amestecul de paste. Se amestecă 1/2 cană de brânză. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Chiar înainte de servire, amestecați salata; se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă și se presară piper.