Gemelli cu fasole verde și galbenă proaspătă

Gemelli cu fasole verde și galbenă proaspătă
Gemelli cu fasole verde și galbenă proaspătă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Mergeți la magazin și ridicați oțet de tarhon, roșii cherry, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Gemelli cu fasole verde, fistic și vinetă de lămâie-cimbru, Fasole verde și galbenă cu ciuperci sălbatice, și Fasole verde cu unt galben-piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, adaugand fasole verde si galbena pentru ultimele 5 minute de timp de gatit; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
PastePaste
ApăApă
2
Într-un castron mare, amestecați pastele, fasolea și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FasoleFasole
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul și sarea cu sârmă până se amestecă bine; se amestecă în amestecul de paste. Se amestecă 1/2 cană de brânză. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
BrânzăBrânză
PastePaste
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Chiar înainte de servire, amestecați salata; se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă și se presară piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții18
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista