Rețeta Jam & White chocolate roly-poly poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un condiment care servește 4. O porție conține 992 calorii, 16g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 55 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de carton, făină auto-crescătoare, gem de zmeură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Jam roly-poly, Rubarbă și gem de zmeură Roly-Poly cu sos de cremă de vanilie, și Roly-Poly Pb-bile de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o foaie de pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Se amestecă făina cu zahărul, setul și un vârf bun de sare, apoi se leagă cu laptele pentru a face un aluat moale, dar nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Seu
4
Adăugați o liniuță mai mult lapte dacă vă ajută să legați ultimele bucăți rămase în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă până la o alungită de 20 x 30 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Se întinde cu dulceața și se împrăștie cu ciocolata, lăsând o margine până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
7
Rulați aluatul de la un capăt scurt, astfel încât să aveți o formă de cârnați, apoi ciupiți ușor capetele pentru a sigila gemul. Ridicați cu grijă pe pergamentul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Gem
8
Îndoiți hârtia peste capetele roly-poly, apoi înfășurați-o destul de strâns. Asigurați-vă cu capse sau cleme de buldog până la capăt de-a lungul rolei, deoarece acest lucru vă va ajuta să obțineți forma rotundă clasică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Coaceți timp de 50 de minute până când ruloul se simte ferm și arată auriu prin hârtie. Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere, deoarece acest lucru va opri scurgerea blocajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Stropiți cu ciocolata topită și serviți cu un ulcior de cremă încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)