Gelatină de rodie cu fructe
Gelatina de rodie cu fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 69 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.04 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gelatină, miere, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Gelatină De Rodie, Gelatină De Afine-Rodie, și Mango-Rodie Gelatină Desert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/2 cană suc de rodie într-un bol mediu.
În timp ce amestecul de gelatină stă, combinați restul de 1 1/2 căni de suc de rodie și miere într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere.
Adăugați amestecul de suc fierbinte în amestecul de gelatină, amestecând cu un bici până când gelatina se dizolvă.
Se toarnă amestecul de gelatină într-un vas pătrat de 8 inci; refrigerați 20 de minute sau până la consistența albusului de ou neînvins. Se amestecă căpșunile. La frigider 40 de minute sau până când este ferm.
Serviți o lingură într-un castron mic.
Tăiați gelatina în bucăți de mărimea mușcăturii.