Gelatină De Castravete Acidulată
Reteta gelatina castravete picant poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 2 și costă 1,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 674 calorii, 17g de proteine, și 47G de grăsime pe porție. Dacă aveți brânză de vaci, maioneză, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cupe De Gelatină De Varză-Castravete, Salată De Castraveți Acidulată, și Murături de castraveți acidulate (Ah-jaht).
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Adăugați castravetele și ceapa. Se amestecă brânza de vaci și maioneza până se omogenizează.
Se toarnă în două forme de 1-1 / 2 cani acoperite cu spray de gătit. Se dă la frigider peste noapte sau până se fixează. Desfaceți chiar înainte de servire.