Gelatină Cu Capac Roz
Gelatina roz a capotei este o fără gluten și fără lactate farfurie. O porție conține 188 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de gelatină de cireșe, orez, fructe de picior rulouri de fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Bonetă De Paște, Capota Cremă Bavareză, și Tort Cookie Cu Capotă De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți ghimbirul la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1 oră sau până se fixează parțial. Se amestecă cocktailul de fructe și orezul. Îndoiți în topping biciuit. Lingura 2 cani amestec într-un 9-in. placă de plăcintă căptușită cu folie de plastic.
Lingura amestecul rămas într-un 1-qt. bol cu fund rotund căptușit cu folie de plastic. Se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore sau până se fixează. Invertiți gelatina din castron deasupra. înfășurați rulourile de fructe în jurul pălăriei și legați-le într-un arc.
Garnisiți cu căpșuni și flori de mătase, dacă doriți.