Gelatină Albă
Gelatina albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă de brânză, apă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați JELL-O gelatină roșu, alb și albastru Desert, Jazzy Gelatin, și Salată De Gelatină Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează și se amestecă bine. Într-un castron separat, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă în amestecul de cremă de brânză împreună cu laptele, sucul de lămâie și vanilia. Îndoiți toppingul biciuit.
Se toarnă într-o matriță, dacă se dorește, și se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore.