Gelatina de pere de rubarbă

Gelatina de pere de rubarbă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, Gelatina de pere cu rubarbă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, pere, rubarbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Cu un scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt gelatina cu căpșuni-rubarbă, salata cu gelatină cu rubarbă și gelatina simplă cu rubarbă cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Pune gelatina și 1 cană de bezele într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, apa și zahărul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când rubarba este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se ia de pe foc; se toarnă peste amestecul de marshmallow, amestecând pentru a dizolva gelatina. Se amestecă apa rece, perele și bezelele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Bomboane RuntsBomboane Runts
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Transferați la un 13-in. x 9-in. farfurie. Se da la frigider pentru cel putin 6 ore sau pana la fermitate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista