Gazpacho roșu marocan ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 130 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Ceapă Roșie Murată.
Instrucțiuni
1
Așezați pita într-un castron; acoperiți cu 1/2 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 1 minut.
3
Scurgere; rezervă pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Combinați pita umezită, 1 lingură de ulei și următoarele 5 ingrediente (prin ceapă) în robotul de bucătărie; pulsează până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Răzuiți într-un castron; se amestecă piureul de roșii și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară). Acoperiți și răciți 2 ore. Puneți aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 linguriță de ulei și 3/4 linguriță de coriandru.