Gazpacho Mexican Ușor și proaspăt

Gazpacho Mexican Ușor și proaspăt
Gazpacho Mexican Ușor și proaspăt ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 284 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.61 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, ceapă verde, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 71%. Încercați Bulion De Gazpacho Ușor, Gazpacho Mexican, și Cocktail Mexican De Creveți Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați țelină, ardei grași roșii și galbeni, castraveți, avocado, coriandru, ceapă verde, ceapă roșie, cocktail de suc de roșii-legume, cocktail de roșii și suc de revendicare, sos de ardei iute, oțet de vin roșu, suc de lămâie, usturoi și praf de usturoi într-un castron mare nereactiv. Condimentează cu sare și piper negru. Refrigerați cel puțin 6 ore pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ardei GalbenArdei Galben
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cocktail De SucCocktail De Suc
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții10
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista