Gazpacho de roșii la grătar-ardei gras este un vegan supă. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 438 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pâine, piper cayenne, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gazpacho de roșii la grătar-ardei gras, Salată de roșii la grătar, ardei gras și Portobello, și Salată de ardei gras, roșii, castraveți și pâine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
2
Așezați primele 3 ingrediente pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Perie cu 3 linguri de ulei; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
4
Periați ambele părți ale pâinii cu 2 linguri de ulei. Grătiți legumele până când pielea este carbonizată, întorcându-se frecvent, aproximativ 8 minute pentru roșii, 10 minute pentru ceapă și 15 minute pentru piper. Reveniți la foaia de copt. Grill pâine până la prăjit, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Piper
Pâine
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Tăiați 1 cățel de usturoi în jumătate; frecați peste părțile prăjite de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
6
Tăiați pâinea în cuburi mici; rezervați crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Pâine
7
Îndepărtați cojile și miezurile carbonizate din roșii. Coaja, semințele și piperul de miez; se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Piper
8
Îndepărtați coaja de hârtie carbonizată și miezul din ceapă. Puneți deoparte jumătate de castravete tocat pentru garnitură. Lucrând în 2 loturi, adăugați fiecare jumătate de roșii, piper, ceapă și castraveți rămași la procesor și amestecați până se formează piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete
Tomate
Piper
Ceapă
9
Transferați amestecul într-un castron mare. Repetați cu roșiile rămase, piperul și ceapa. Folosind presa de usturoi, strecurați în restul de 2 căței de usturoi. Se amestecă restul de 3 linguri de ulei de măsline, 3 linguri de oțet, maghiran, boia afumată, chimen și cayenne. Supă subțire, dacă se dorește, cu apă rece cu 1/4 cești. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește cel puțin 2 ore. Faceți înainte Gazpacho și crutoane pot fi făcute cu 8 ore înainte. Acoperiți separat gazpacho și garnitura de castraveți tocați și dați-le la frigider. Acoperiți și păstrați crutoanele la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Boia Afumată
Usturoi
Ulei De Măsline
Crutoane
Castravete
Supă
Maghiran
Tomate
Piper Cayenne Măcinat
Oțet
Piper
Chimen
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Presă De Usturoi
Bol
10
Condimentați gazpacho după gust cu mai multă sare și mai mult oțet, dacă doriți. Ladă în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gazpacho
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
11
Se ornează cu castraveți, crutoane și ceapă verde; servi.