Gazpacho De Dovlecei Cu Fasole Neagră

Gazpacho de dovlecei cu fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. O porție conține 173 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, piper cayenne, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare sunt Gazpacho Cu Fasole Neagră, Carne de porc cu fasole neagră și dovlecei, și Burgeri De Fasole Neagră Cu Dovlecei.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele. Se acoperă și se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Modelul Laurent-Perrier Brut ros, cu un rating de 4,5 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut Rose]()
Laurent-Perrier Brut Rose
Fabricat din struguri 100% Pinot Noir dintr-un total de zece sate 100% cotate, această șampanie își obține culoarea roz glorioasă și aromele rotunjite de fructe roșii dintr-un proces cunoscut sub numele de saign auree, în care cojile strugurilor sunt lăsate în contact cu sucul timp de trei zile. Laurent-Perrier ' s Cuvee Rosc nu numai că face un aperitiv delicios, dar este, de asemenea, o potrivire bună pentru o varietate de feluri de mâncare diferite, în special budinci.Alcool: 12% în volum