Gatiti cartea: Tarta de melasă

Gatiti cartea: Tarta de melasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cook the Book: Treacle Tart. Această rețetă servește 8 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 800 de calorii, 11g de proteine, și 36g de grăsime. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pesmet, gălbenușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Banana Tart Tatin, Gatiti Cartea: o tarta de sparanghel si tarhon, și Gatiti cartea: Tarta de piersici crocanta si cremoasa.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă, Așezați făina, zahărul cofetarilor și sarea în vasul unui robot de bucătărie și pulsați pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste amestec. Pulsați până când amestecul seamănă cu o masă galbenă grosieră, fără a mai rămâne bucăți de pulbere albă, aproximativ 20 de impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați amestecul într-un vas mare de amestecare. Bateți gălbenușurile cu smântână și vanilie și turnați-le în amestecul de făină-unt. Aruncați cu o spatulă până când aluatul se aglomerează. Dacă aluatul este prea uscat, adăugați încă 1 lingură de smântână grea (mai bine prea umedă decât prea uscată). Împărțiți aluatul în jumătate, formați în discuri, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Chiar înainte de a fi gata să întindeți aluatul, pregătiți umplutura. Încălziți siropul auriu într-o cratiță până când curge sau puneți-l la microunde timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Combinați siropul auriu, pesmetul, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un bol de amestecare și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De AurSirop De Aur
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți aluatul din frigider. Pe o suprafață făinoasă, întindeți discul mai mare într-un cerc de 11 inci. Îndoiți-l în sferturi, periați excesul de făină cu o perie de patiserie după fiecare pliere, apoi desfășurați-l într-o tigaie de tartă de 9 inci, ușurând ușor părțile laterale în tigaie și apăsând aluatul în jos în marginile canelate. Tăiați aluatul chiar și cu janta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Rulați al doilea disc cu grosimea de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați aluatul în fâșii lungi pentru toppingul cu zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Răsturnați umplutura în crusta pregătită și neteziți partea superioară cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați jumătate din fâșiile de aluat peste umplutură într-o direcție și cealaltă jumătate în direcția opusă pentru a forma o rețea. Tăiați consola. Periați ușor oul bătut peste zăbrele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți temperatura la 375 F și coaceți încă 25 de minute până când crusta se rumeneste și umplutura se umflă în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Se servește cald cu cremă sau frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista