Gatiti cartea: supa de iaurt turcesc cu menta

Gatiti cartea: supa de iaurt turcesc cu menta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 193 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, pui, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: caise turcesti umplute cu iaurt dulce si gros, Gatiti cartea: conopida prajita cu seminte de chimen cu iaurt Sarat, menta si seminte de rodie, și Gatiti cartea: kebab de miel macinat cu ardei iute turcesti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la foc mic la foc mediu în timp ce pregătiți iaurtul.
Răsturnați iaurtul într-un castron și bateți ușor cu un tel de sârmă.
Într-un castron mic separat, bateți gălbenușul de ou cu puțină apă rece, apoi amestecați făina.
Amestecați cu grijă, astfel încât să nu existe bulgări, adăugând apă din când în când până când ați adăugat toată apa. ACUM bateți amestecul de ouă în iaurt, amestecând din nou bine.
Când stocul fierbe, bateți amestecul de iaurt în supă, puțin câte puțin. Iaurtul nu trebuie să fiarbă, dar ar trebui să gătească chiar sub un foc mic, în timp ce stocul se îngroașă până la o cremă. Acest lucru va dura aproximativ 10 minute, dar în niciun moment supa nu trebuie să fiarbă. Când supa are consistența cremei ușoare, adăugați puiul gătit și grâul, farro sau orezul. Gustați și adăugați sare și piper proaspăt măcinat, de preferință piper alb. De îndată ce puiul și boabele sunt fierbinți, supa este gata de servit, garnisită cu frunzele de mentă rupte.
Atenție: nu lăsați supa să fiarbă de teamă că oul se va coagula și va strica textura. Dacă trebuie să reîncălziți supa, aveți mare grijă să nu exagerați.
Bateți supa destul de constant pe măsură ce se reîncălzește.