Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon ar putea fi o reteta uimitoare de incercat. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 370 calorii, 2G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați grăsime de slănină topită, muștar dijon, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gatiti cartea: homar rece cu maioneza de casa, Gatiti cartea: friptura de Cowboy cu maioneza Chipotle, și Gatiti cartea: pâine cu brânză Bacon-Pimento.
Instrucțiuni
Puneți gălbenușurile de ou, muștarul și 1 1/2 lingurițe de într-un blender sau un bol de amestecare. Bateți la maxim 2 minute, până se omogenizează bine.
Adăugați grăsimea de slănină (nu este nevoie să adăugați treptat dacă totul este răcit corespunzător), continuând să bateți până când amestecul este gros. În funcție de cât de groasă și bogată îți place maioneza, este posibil să ai nevoie sau nu de întreaga cantitate de grăsime.
Amestecați încet sucul de lămâie rămas, sarea de mare și piperul, bătându-l destul de continuu pe tot parcursul. Reglați condimentul după gust.
Maioneza se păstrează câteva săptămâni la frigider.