Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla

Gatiti cartea: Gratin verde de sfecla
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Beet Green Gratin. Această rețetă face 6 porții cu 226 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, piper, biscuiți cu unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: cartofi dulci gratinati, Gatiti cartea: supa de sfecla cu Feta, și Gatiti cartea: tort de semințe de sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Topiți untul într-o tigaie saut de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciupercile și usturoiul și saut-ul timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați verdeața de sfeclă și gătiți, amestecând ocazional, până când verdeața începe să se ofilească, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
VerziiVerzii
5
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Bateți împreună ouăle, ricotta, parmezanul și 1/2 linguriță de sare. Îndoiți amestecul de brânză în verdele ușor răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
VerziiVerzii
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă acest lucru într-un vas de copt din sticlă de 9 pe 11 inci ușor cu unt și se acoperă cu biscuiții sfărâmați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
8
Acoperiți cu folie de aluminiu rezistentă și coaceți timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 7 până la 8 minute sau până când biscuiții se rumenesc frumos. Se răcește timp de 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista