Prăjituri De Pește
Prăjituri de pește ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 167 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper cayenne, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Prăjituri De Pește, și Prăjituri Cu Pește De Cod.
Instrucțiuni
Curățați și tocați cartofii și fierbeți-i în apă până sunt fierți. Apoi zdrobiți-le și lăsați-le să se răcească până când sunt complet reci.Se toacă ghimbirul, ardeiul iute, iarba de lămâie și coriandrul. Curățați și tocați mărunt usturoiul.Îndepărtați crabul și păstrăvul afumat într-un castron mare de amestecare.Se prăjește ușor usturoiul în ulei de măsline timp de 1 minut, așezat pe o parte pentru a se răci.Puneți toate ingredientele (cu excepția ingredientelor pentru acoperire) în vasul de amestecare cu peștele și amestecați totul împreună, astfel încât să fie distribuit uniform.Formați amestecul în prăjituri rotunde, fie manual, fie umplând un tăietor de patiserie. Apoi răciți-le la frigider cel puțin o oră (trebuie să fie suficient de ferme pentru a le manipula).
Încălziți cuptorul la 180C.
Puneți făina pentru acoperire pe o farfurie, puneți oul bătut într-un vas și puneți pesmetul pe o altă farfurie.Pe rând, rulați cu grijă fiecare dintre prăjiturile de pește în făină...... apoi acoperiți-le în ouăle bătute...... și în cele din urmă rotiți-le în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și apoi prăjiți prăjiturile de pește pe ambele părți până când sunt aurii.
Transferați prăjiturile de pește într-o tavă de copt și puneți-le în cuptor timp de 6 minute.
Scoateți prăjiturile de pește din cuptor și lăsați-le să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire. Le-am servit cu o salată mixtă de frunze și maioneză amestecată cu suc de lămâie și 1 linguriță de wasabi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.