Gatiti cartea: crema de morcov cu supa de ghimbir
Gatiti cartea: crema de morcov cu supa de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă face 6 porții cu 217 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, crutoane, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi, Gătiți cartea: daikon murat, morcov și castraveți, și Gatiti cartea: Banh Mi cu Daikon si muraturi de morcovi.
Instrucțiuni
Într-o oală, topiți untul la foc mic, apoi adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute. Creșteți focul la mediu-mic, apoi adăugați morcovii și ghimbirul și gătiți, amestecând frecvent, până când morcovii sunt mai moi, aproximativ 20 de minute.
Adăugați bulionul de pui în oală, aduceți la fierbere la foc mediu, apoi gătiți, amestecând ocazional, timp de 20 de minute.
Scoateți supa de pe foc și adăugați laptele.
Se transferă într-un blender și se amestecă, în loturi, dacă este necesar, până se formează un piure. Întoarceți supa în oală, adăugați jumătate și jumătate, condimentați cu sare și piper și gătiți până când este foarte fierbinte, fără a lăsa să fiarbă.
Se servește fierbinte cu crutoane sau coriandru tocat.