Gatiti cartea: Caramel sarat si felie de nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Caramel sărat și felie de nucă. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. 211 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, Felie de miliardar cu caramel sărat și unt de arahide, și Gatiti cartea: pâine franceză de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 km F și tapetați vasul de copt cu hârtie pergament, astfel încât capetele să atârne peste 2 laturi. Ungeți ușor pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Pentru a face pâinea scurtă, amestecați făina, zahărul brun, nucile și nuca de cocos împreună într-un castron mediu. Se amestecă sarea, untul topit și vanilia. Apăsați în vasul de copt pregătit într-un strat subțire și uniform.
Coaceți timp de 15 minute sau până devin aurii.
Pentru a face umplutura, în timp ce baza se coace, turnați ingredientele de umplere într-o tigaie mică sau cazan dublu și puneți-o la foc mic. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe.
Lăsați-l să fiarbă aproximativ 5 minute, sau până se îngroașă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Scoateți baza de pâine scurtă din cuptor și turnați umplutura de caramel deasupra.
Întindeți-l uniform și puneți tigaia la frigider pentru a se răci.
Pentru a face stratul de ciocolată, într-o cratiță mică combinați ciocolata cu untul și uleiul. Gatiti la foc mic pana se topeste si se omogenizeaza.
Bateți bine pentru a îndepărta orice bulgări, apoi întindeți uniform peste stratul de caramel răcit.
Se presară ușor cu sare de mare fulgioasă și se dă la frigider pentru a întări ciocolata.
Serviți în pătrate foarte mici; chestia asta este extrem de bogată!