Gatiti cartea: Caramel sarat si felie de nuc

Gatiti cartea: Caramel sarat si felie de nuc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Caramel sărat și felie de nucă. Această rețetă servește 12. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 245 calorii. 211 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, sare de mare fulgioasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gatiti cartea: Caramel sarat-Trufe de ciocolata dulce-amărui, Felie de miliardar cu caramel sărat și unt de arahide, și Gatiti cartea: pâine franceză de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 km F și tapetați vasul de copt cu hârtie pergament, astfel încât capetele să atârne peste 2 laturi. Ungeți ușor pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Pentru a face pâinea scurtă, amestecați făina, zahărul brun, nucile și nuca de cocos împreună într-un castron mediu. Se amestecă sarea, untul topit și vanilia. Apăsați în vasul de copt pregătit într-un strat subțire și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Coaceți timp de 15 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
4
Pentru a face umplutura, în timp ce baza se coace, turnați ingredientele de umplere într-o tigaie mică sau cazan dublu și puneți-o la foc mic. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
5
Lăsați-l să fiarbă aproximativ 5 minute, sau până se îngroașă și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Scoateți baza de pâine scurtă din cuptor și turnați umplutura de caramel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
7
Întindeți-l uniform și puneți tigaia la frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
8
Pentru a face stratul de ciocolată, într-o cratiță mică combinați ciocolata cu untul și uleiul. Gatiti la foc mic pana se topeste si se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(65 Fursecuri)(65 Fursecuri)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
9
Bateți bine pentru a îndepărta orice bulgări, apoi întindeți uniform peste stratul de caramel răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se presară ușor cu sare de mare fulgioasă și se dă la frigider pentru a întări ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
11
Serviți în pătrate foarte mici; chestia asta este extrem de bogată!
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista