Gatiti cartea: Bibimbap Vegetarian

Gatiti cartea: Bibimbap Vegetarian
Reteta gatiti cartea: Bibimbap Vegetarian ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă $2.52 pe portie. O porție conține 361 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, semințe de susan, sirop de malț coreean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Bibimbap Vegetarian, Bibimbapul Ocazional Vegetarian, și Bibimbap Vegetarian cu tofu crocant și Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru spanac: aduceți aproximativ 1/4 inch apă la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați spanacul, capacul și aburul până când frunzele sunt doar ofilite, aproximativ 2 minute. Transferați imediat într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece. Strângeți apa din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Combinați cu uleiul de susan, usturoiul și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile și usturoiul și saut-ul până când ciupercile sunt limpezi și abia încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, se aruncă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Pentru morcovi: folosind aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați morcovii și saut-ul până când morcovii devin limpezi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se ia de pe foc. Se condimentează cu sare, se aruncă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Pentru servire: lingură 1 cană de orez în fiecare din cele 5 boluri de servire. Aranjați legumele fierte și castraveții răzuți deasupra orezului, împărțindu-le uniform. Puneți 1 linguriță de ulei de susan peste fiecare porție și treceți pasta de Chile condimentată pentru ca fiecare persoană să o adauge pe a sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Se va păstra într-un recipient bine închis la frigider timp de aproximativ 1 săptămână.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Variație: puteți adăuga orice număr de alte legume la acest fel de mâncare, inclusiv germeni de soia, dovlecei, ferigă, salată mărunțită sau chiar germeni de daikon. Pentru a-l face mai elegant, acoperiți fiecare castron cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza De DaikonVarza De Daikon
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
VarzăVarză
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate61
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista