Gatiti cartea: anghinare alla Contadino

Gatiti cartea: anghinare alla Contadino
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: anghinare alla Contadino. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.47 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 270 calorii. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, usturoi, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Gatiti cartea: Spaghetti alla Carbonara, Gatiti cartea: anellini alla Pecorara, și Gatiti cartea: Bruschettan Alla Romana.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pancetta și ceapa și gătiți împreună 2 minute, până când o parte din grăsimea pancetta este redată și ceapa începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați anghinarea și condimentați amestecul cu sare și piper. Gatiti 2 minute, pana cand anghinarea este usor sotata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Adăugați usturoiul, roșiile și vinul și gătiți timp de 2 minute, până când alcoolul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
AlcoolAlcool
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați măslinele, busuiocul, rozmarinul, cimbru și pătrunjelul și amestecați totul bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Scoateți amestecul într-un vas de servire și acoperiți cu pesmet panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista