Garnitură De Conopidă

Garnitură De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați garnitura de conopidă. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ceapă, pesmet condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Vas De Conopidă(Garnitură), Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie furculița, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două; tăiați în bucăți de mușcătură.
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt pana se rumeneste ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Napolitanăînghețată Napolitană
4
Adăugați 3 linguri de unt și gătiți până când untul se topește. Se amestecă firimiturile de pâine și se gătește până când amestecul se bulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
5
Amestecați conopida în tigaie și gătiți până când conopida este caldă, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper negru; se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Napolitanăînghețată Napolitană
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista