Garnitură De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați garnitura de conopidă. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ceapă, pesmet condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Vas De Conopidă(Garnitură), Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie furculița, 5 până la 7 minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două; tăiați în bucăți de mușcătură.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt pana se rumeneste ceapa, aproximativ 5 minute.
Adăugați 3 linguri de unt și gătiți până când untul se topește. Se amestecă firimiturile de pâine și se gătește până când amestecul se bulează.
Amestecați conopida în tigaie și gătiți până când conopida este caldă, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper negru; se servește fierbinte.