Garnitură De Conopidă

Garnitură De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați garnitura de conopidă. Această rețetă face 6 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, ceapă, pesmet condimentat italian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Încercați Vas De Conopidă(Garnitură), Ardei umpluți cu fasole plus o garnitură de conopidă și fasole verde cu sos de lămâie-unt-usturoi, și Farfurie Cu Porumb Dulce (Garnitură) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați conopida într-o oală mare și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie furculița, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două; tăiați în bucăți de mușcătură.
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt pana se rumeneste ceapa, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Adăugați 3 linguri de unt și gătiți până când untul se topește. Se amestecă firimiturile de pâine și se gătește până când amestecul se bulează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
5
Amestecați conopida în tigaie și gătiți până când conopida este caldă, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper negru; se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista