Ganache I

Ganache I
Ganache I este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 1231 calorii, 11g de proteine, și 98G de grăsime. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. 122 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Ganache:: glazura Ganache, umplutura si glazura, Gilbert Ganache-prajituri prajite: ciocolata Seltzer Cupcakes cu Ganache, glazura de banane, și banane caramelizate, și Ganache.

Instrucțiuni

1
Tăiați ciocolata în bucăți mici și puneți-o într-un castron mare din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță mare, cu fețe înalte, încălziți crema la foc mediu, amestecând frecvent, până începe să fiarbă. În acest moment, crema va dori să fiarbă, așa că fii cu ochii pe ea! Scoateți imediat de pe foc și turnați peste ciocolata tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted. Se răcește complet și apoi se păstrează la frigider. Ganache poate fi reîncălzit într-un vas din oțel inoxidabil peste apă fierbinte, dar nu clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista