Galuste cu patrunjel cu rosii
Reteta Galuste cu patrunjel cu rosii se poate face in aproximativ 1 ora si 20 de minute. Pentru 75 de cenți per porție, primești o garnitură care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 286 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți zahăr, praf de copt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Cu un scor de lingură de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Boiled beef & morcovi cu găluște de pătrunjel, Tomatoes, Naut și Pătrunjel Couscous și Tomatoes, Naut și Pătrunjel Couscous.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant. Folosind o lingura cu fanta scoateti pe prosoape de hartie; scurgere. În aceeași tigaie, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă roșiile, zahărul, sarea și baconul; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe.
Între timp, într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea; tăiați în unt până când amestecul devine sfărâmicios.
Adăugați pătrunjel. Se amestecă treptat laptele până se umezește.
Puneți cu linguri pe amestecul de roșii fiert. Acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în găluște iese curată (nu ridicați capacul în timp ce fierbeți).