Gallo Pinto este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 506 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de coriandru, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Persoana 21 a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Gallo Pinto, Gallo Pinto, și Nicaragua Gallo Pinto.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până abia începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați ardeiul gras roșu și gătiți amestecând des până se înmoaie, încă aproximativ 2 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
4
Adăugați fasolea și o parte din lichidul lor. Coborâți focul și amestecați un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Adăugați orez, sos Worcestershire, sare și coriandru. Poate fi necesar să adăugați o lingură de apă pentru a obține o textură nici uscată, nici supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
1 Kg Tortillas De Maíz
Apă
Orez
Sare
6
Se amestecă bine și se fierbe timp de 5 minute.
7
Se servește fierbinte cu ouă, pâine prăjită, eventual pătlagine prăjite și sosul Lizano pe lateral.