Galette De Zmeură-Alune

Galette De Zmeură-Alune
Galette de zmeură-alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, suc de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Galette Cu Alune De Cireș, Galette de mure și alune, și Galette de vară cu fructe de pădure și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. procesați alune, sare și 1 1/4 căni de făină într-un procesor alimentarpână când nucile sunt măcinate foarte fin; transferați într-un castron mediu și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Procesați untul și zahărul în alimenteprocesor până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Adăugați gălbenușuri de ou șipulse doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Adăugați alune rezervateamestec și puls doar până la amestecare. Adunați-vă într-o minge, aplatizați-vă într-un disc și înfășurați-l în plastic. Se răcește cel puțin 2 ore. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați-vă răcori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de rulare.
6
Se amestecă gemul, coaja de tei și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a se amesteca; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți aluatul pe o foaie de hârtie de pergament cu făină până la un aluat gros de 14" de aproximativ 1/8", praf cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
8
Răspândiți amestecul de gem, lăsând o margine de 1 1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
9
Perie beatenegg pe marginea aluatului. Folosind pergmentpaper ca un ajutor, ori de frontieră de aluat overgem, ciupit împreună orice fisuri în aluat.Glisați hârtie pergament cu galette Peto foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Periați partea superioară a aluatului cuou bătut; se presară cu zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
AluatAluat
OuăOuă
11
Coaceți galette, rotind la jumătatea drumului, până când crusta devine maro auriu intens, 30-40minute. Rulați o spatulă mare offset sau un cuțit între tartă și hârtie pentru a elibera tarta din orice gem care ar fi putut clocoti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
CuptorCuptor
12
Lăsați să se răcească complet pe tigaie pe un fir rack.DO înainte: Galette poate fi făcută cu 3 zile înainte.Păstrați ușor acoperit la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
13
Tăiați în pene și serviți cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista