Galette De Zmeură-Alune
Galette de zmeură-alune ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, suc de lămâie, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Galette Cu Alune De Cireș, Galette de mure și alune, și Galette de vară cu fructe de pădure și alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. procesați alune, sare și 1 1/4 căni de făină într-un procesor alimentarpână când nucile sunt măcinate foarte fin; transferați într-un castron mediu și puneți deoparte.
Procesați untul și zahărul în alimenteprocesor până la neted.
Adăugați gălbenușuri de ou șipulse doar pentru a combina.
Adăugați alune rezervateamestec și puls doar până la amestecare. Adunați-vă într-o minge, aplatizați-vă într-un disc și înfășurați-l în plastic. Se răcește cel puțin 2 ore. Faceți înainte: aluatul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați-vă răcori.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de rulare.
Se amestecă gemul, coaja de tei și sucul de lămâie într-un castron mic pentru a se amesteca; pus deoparte.
Întindeți aluatul pe o foaie de hârtie de pergament cu făină până la un aluat gros de 14" de aproximativ 1/8", praf cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea.
Răspândiți amestecul de gem, lăsând o margine de 1 1/2".
Perie beatenegg pe marginea aluatului. Folosind pergmentpaper ca un ajutor, ori de frontieră de aluat overgem, ciupit împreună orice fisuri în aluat.Glisați hârtie pergament cu galette Peto foaie de copt.
Periați partea superioară a aluatului cuou bătut; se presară cu zahăr brut.
Coaceți galette, rotind la jumătatea drumului, până când crusta devine maro auriu intens, 30-40minute. Rulați o spatulă mare offset sau un cuțit între tartă și hârtie pentru a elibera tarta din orice gem care ar fi putut clocoti.
Lăsați să se răcească complet pe tigaie pe un fir rack.DO înainte: Galette poate fi făcută cu 3 zile înainte.Păstrați ușor acoperit la temperatura camerei.
Tăiați în pene și serviți cu înghețată, dacă doriți.